este un dosar de inselaciune sii fals l ptr credite pe pers fizice garantat cu un imobil la care banca se constituie pare civila in proces la care banca a refinantat acele credite de pe pers fizice pe societate garantat cu acelasi imobil banca se retrage din parte civila dar un creditor imi cere insolventa va rog saimi spuneti ce ar putea sa mi se intimple daca nu mai exista prejudiciusii daca banca mai poate intervenii la acest dosar daca eu nu mai am posibilitate de platit acel credit sii mii sa cerut sii insolventa multumesc mult ptr raspuns
revin cu detali.
credite acordate pe persoane fizice cu garantie imobil proprietatea unei societati .
in urma unei sesizari organele de ancheta ajung la concluzia ca acele credite s-au obtinut in mod fraudulos... chiar daca ratele , dobanzile , comisioanele erau achitate la zi . se ajunge in instanta , banca constituindu-se parte civila ...duupa o perioada societatea propietara a acelui imobil achita toate creditele angajate pe persoane fizice printr-un credit de refinantare , persoanele respective nemaiavand nici o obligatie si datorie fata de banca , aceasta fiind de acord cu retragerea din proces , mentionand faptul ca nu mai exista prejudiciu.
intrebare : in cazul in care spcietatea respectiva intra in procedura de insolventa ...astfel nemaiachitand creditul angajat , banca poate reveni la procesul initial din care s-a retras , avand in vedere ca in acel proces aste implicat dministratorul societatii respective . sper ca m-am facut destul de bine inteleasa .va multumesc ...
Cum s-a incheiat primul proces penal? Inteleg ca banca s-a retras, dar Parchetul ce a facut?
Daca banca si-a retras plangerea initiala contra persoanelor fizice, ea nu o poate redepune. O problema ar putea fi daca refinantarea s-a facut pe un bun care deja era o garantie, conditiile de creditare interzicand la acel moment asta, iar asta poate fi problema administratorului. Refinantarea s-a facut la aceeasi banca?
Insolventa
micucatalin
buna seara am o intrbare la care va multumesc mult daca imi raspundeti.Ca si persoana fizica am ipotecat un imobil pentru o societate comerciala la care sunt ... (vezi toată discuția)