sal.am si eu o intrebare:cat dureaza procedura de urmarire penala privind circulatia pe drumurile publice in stare de ebrietate??X-(din cate am aflat eu dosarul a fost trimis la procuror si apoi de akolo inapoi deoarece lipseau 2 declaratii ale unor martori.(X-( datoria politiei sa le puna la dosar).eu ce fac in cazul asta??astept??X-(#-o.Nu se poate sa obtine o dovada,ceva sa pot circula??(sunt terminat fara masina).In plus le am pus toate probele la dispozitie...oare e asha greu?sau sistemul nostru se deplaseaza cu viteza luminii(stinse):D
Buna ziua !
Nu vreau sa va sperii , dar stiu cazuri concrete cand procedura a durat 2 ani . Interesati-va la organul de urmarire despre mersul dosarului ... eventual angajati-va un avocat ...
Cind te-ai urcat in stare de ebrietate la volan nu te-ai gindit si la acest disconfort ? Daca era numai conducere sub influienta alcoolului si tot ramineai fara permis timp de trei luni. Multumeste DOMNULUI ca nu ai facut si accident datorita acestei inconstiente.
ai dreptate:sorry: inconstienta...e prima oara..(si ultima).sunt dispus sa accept consecintele dar au trecut 4 luni...makar sa mi dea pedeapsa sa stiu..:(