avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... durata unui dosar penal privind circulatia pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

durata unui dosar penal privind circulatia pe drumurile publice in stare de ebrietate

sal.am si eu o intrebare:cat dureaza procedura de urmarire penala privind circulatia pe drumurile publice in stare de ebrietate??X-(din cate am aflat eu dosarul a fost trimis la procuror si apoi de akolo inapoi deoarece lipseau 2 declaratii ale unor martori.(X-( datoria politiei sa le puna la dosar).eu ce fac in cazul asta??astept??X-(#-o.Nu se poate sa obtine o dovada,ceva sa pot circula??(sunt terminat fara masina).In plus le am pus toate probele la dispozitie...oare e asha greu?sau sistemul nostru se deplaseaza cu viteza luminii(stinse):D
Buna ziua.
Asteptati! Mai poate dur. Oricum, pana nu este finalizat intreg ansamblul probator, dosarul nu are cum sa ajunga la instanta.
Succes!

Av. Emilia Ene
Buna ziua !
Nu vreau sa va sperii , dar stiu cazuri concrete cand procedura a durat 2 ani . Interesati-va la organul de urmarire despre mersul dosarului ... eventual angajati-va un avocat ...
ati savarsit o infractiune, cercetarea plus judecarea pot dura si 1 an.
poate sunteti "terminat" fara masina dar stiti ce urmeza pt fapta comisa.
Cind te-ai urcat in stare de ebrietate la volan nu te-ai gindit si la acest disconfort ? Daca era numai conducere sub influienta alcoolului si tot ramineai fara permis timp de trei luni. Multumeste DOMNULUI ca nu ai facut si accident datorita acestei inconstiente.
ai dreptate:sorry: inconstienta...e prima oara..(si ultima).sunt dispus sa accept consecintele dar au trecut 4 luni...makar sa mi dea pedeapsa sa stiu..:(

Alte discuții în legătură

Accident cu pagube materiale . alcool an3k an3k S-a produs un accident in care un sofer beat a izbit o masina , producand pagube materiale, totusi nu a fost viina soferului beat. La echilotest a iesit 1,27g ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului din cauza numerelor roșii expirate Ganea raul Ganea raul Buna ziua ! Am circulat cu o mașina care îi expirare numerele cu o zi. Ținând cont că eram șofer pe tir și femeia gravida , nu eram atât de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru circulatia cu un autovehicul inmatriculat in franta si cu o asigurare expirata maryann maryann buna ziua, acum 9 luni de zile am fost oprit de un agent de politie aflinduma la volanul unui autoturism cu numere de franta mi sa intocmit dosar penal , mi sa ... (vezi toată discuția)