avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... contract cu utilizatorul
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

contract cu utilizatorul

buna ziua,
as dorii sa stiu daca se poate realiza un contract de colaborare intre un site si un utilizator al acestuia.
in cazul in care clientul devine un user inregistrat al situ-ului, acceptand termenii si conditiile.
acesti termeni si conditii pot fii acceptati ca si un contract si pot avea valoare juridica?
Cel mai recent răspuns: wavecipri , utilizator 13:35, 29 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din drepturi de autor fara contract andreea.vs andreea.vs Este legal sa obtin venit din drepturi de autor (redeventa culturala) fara contract intre parti? Acest tip de venit il realizez pe niste platforme online ... (vezi toată discuția)
Website pentru intalniri mirific12 mirific12 Buna ziua, De ceva timp ma gandesc sa creez un website pentru intalniri tip adult. Profilul website-ului este pentru adulti care doresc sa isi gaseasca ... (vezi toată discuția)
M-au furat cei de la o firma de curierat abx5 abx5 Si eu trec printr-o chestiune la fel de delicata cu [editat]. Acum doua saptamani am trimis un colet prin OLX (un telefon samsung edge in valoare de 2100 ... (vezi toată discuția)