avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare anticipata, sistem militar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare anticipata, sistem militar

sunt angajat la politia comunitara si am o vechime in munca de 17 ani ca militar si 3 ani ca politist comunitar. am varsta de 43 ani. Pot beneficia de pensie anticipata? Intreb deoarece meseria de politist comunitar nu prea are un statut clar.
Cel mai recent răspuns: DANIELA NICULESCU , Consultant fiscal 17:29, 29 Mai 2010
teoretic pot fi situatii in care sa beneficiati de acest drept, acum nu se stie pentru cat timp ....conditia de varsta de pensionare anticipata este de 20 de ani vechime in serviciu din care 10 ani ca militar ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de serviciu anticipata partiala se_basti_an70 se_basti_an70 Buna seara, am si eu o nelamurire referitoare la aplicarea L179/2004,mai concret in privinta interpretarii aplicabilitatii art.20 din legea mentionata ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata pentru vechime grupa a ii-a cristianw cristianw Buna ziua. Sunt nascut la data de 12.07.1967. M-am angajat in August 1983 ca tipograf (grupa a II-a de munca) si in 1986 am terminat liceul la seral. Am ... (vezi toată discuția)
Pensie militara silviulica silviulica In data de 16.09.2009 am fost declarat inapt serviciul in politie si incadrat in gradul III de invaliditate iar in decizia medicala se specifica ca boala ... (vezi toată discuția)