...pentru oricine poate sa-mi raspunda... n-am crezut niciodata ca am sa ajung in aceasta situatie. Insa un om rational , asa cum imi place sa cred ca sunt, ar accepta realitatea si s-ar gandi la rezolvarea ei cu cat mai putine consecinte pentru el si cei implicati. Asadar, sunt casatorit de 14 ani,din aceasta casatorie rezultand un copil. sotia mea a crezut de cuviinta sa faca abstractie de aceasta si , ...a calcat gresit. Sunt un om integru,moral,poate putin rigid in ceea ce priveste moralitatea si demnitatea uni om. In acest moment, dupa aflarea "secretului", am discutat cu sotia mea si binenteles ca neaga realitatea. in acelasi timp spune parintilor mei ca nu poate trai in continuare privindu-ma in ochi,de aceea o sa divorteze. in acest moment nu sunt in tara si as vrea sa intreb cum pot afla daca a depus actiunea de divort,atat timp cat citatia nu o pot primi? daca o primeste ea, probabil ca nu o sa ma instiiteze....insa nu sunt sigur ca a demarat actiunea de divort....multumesc
...sau care ar putea fi termenul legal pentru prima infatisare?....pentru-ca eu, am plecat din tara la jumatatea lunii aprilie. ar fi putut ajunge citatia in cazul cand sotia mea a depus actiunea de divort?...multumesc
Puteti verifica prin portalul instantelor judecatoresti www.just.ro
Termenul poate sa fie si de o luna, sau de mai multe luni, depinde de instanta. In ce sector aveti domiciliul? Copilul este minor?
Divort
stoica_tatiana_2002
va rog. sotul meu a parasit domociliul meu. avem 2 copii sub 7 ani.el ar vrea sa aiba autoritate sa ii ia cand vrea.el vrea sa divorteze sa fie liber. nu ar ... (vezi toată discuția)