avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie 2 la mie la proba de sange
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie 2 la mie la proba de sange

care ar fi durata maxima a cercetarilor si care ar fi condamnarea mentionez ca data retinerii permisului a fost in 16.08.2009 si nici in ziua de azi nu am primit nimic, eu fiind la politie prin luna aprilie si mi s-a spus ca tocmai au primit analizele si sa astept .
Cel mai recent răspuns: ContSters135221 , utilizator 15:11, 29 Mai 2010
Fapta constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. Cercetarile, de regula, dureaza.
La pronuntarea pedepsei se au in vedere si aspecte in circumstantiere legate de perosana dvs, de antecedente, de conduita dvs pe tot cursul procesului penal, etc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permisul de conducere (alcool la volan) Luceafaru Luceafaru La o alcoolemie de 2 la mie ce se antampla cu mine si cu permisul meu? Dupa cat timp voi mai puta fi din nou sofer? (vezi toată discuția)
Amenda penala sau inchisoare? Sebastian1990 Sebastian1990 Atunci cand o infractiune are ca pedeapsa amenda sau inchisoare (de la 3 luni la un an) cum se alege intre cele doua? In ce caz se pedepseste cu inchisoarea ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat Gascoigne Gascoigne Salut! Am avut permisul suspendat pe 30 de zile pt depasire pe linie continua , m-am urcat la volan si am fost prins , zero alcool , acum am dosar penal . ... (vezi toată discuția)