avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... cum devin procuror?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

cum devin procuror?

As vrea sa stiu daca este posibil, daca absolvesc o facultate particulara, sa ajung procuror si in ce fel? Am citit undeva ca cei care termina la "drept" pot intra intr-un fel de practica cativa ani si pot ajunge procurori, renuntandu-se la acel curs care trebuie facut in prezent. astept un raspuns, va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 29 Mai 2010
Trebuie sa fiti admis la consursul de admitere la INM pe locurile pentru procurori ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurori ContSters148828 ContSters148828 sunt elev in cls a XII-a in Baia Mare si imi doresc sa ajung procuror.In Baia Mare nu exista \"drept\" la o universitate de stat, doar la particular, ... (vezi toată discuția)
Admitere la inm mocike mocike Buna seara!Am si eu a o intrebare.Sunt in clasa a XII-a si dupa terminarea liceului as vrea sa ma dau la Facultatea de Drept din Cluj Napoca si dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Ce sa aleg? magistrat? tatiana.br tatiana.br buna ma numesc tatiana sunt in clasa a 12 a si mam hotarat s urmez o cariera in domenilu juridic...imi place..insa nu stiu ce o sa fac dupaterminarea ... (vezi toată discuția)