avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ce sa aleg? magistrat?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ce sa aleg? magistrat?

buna ma numesc tatiana sunt in clasa a 12 a si mam hotarat s urmez o cariera in domenilu juridic...imi place..insa nu stiu ce o sa fac dupaterminarea facultatii..nu vreau s practic avocatura...as vrea s ma inscriu la INM insa cineva mi-a zis ca ca se intra foarte greu akolo...as vrea s profesez ca judecator sau procuror...care sunt pasii care trebuiesc urmati pentru a ajunge s profesez ?/??:(va multumesc astept raspunsuri o zi buna
Cel mai recent răspuns: tatiana.br , utilizator 20:42, 9 August 2010
Puteti incepe cu..... inceputul:
1. Promovare examen bacalaureat
2. Admitere facultate stiinte juridice
Buna seara,

Intr-adevar,nu este usor sa intrati la INM,insa nu este nici imposibil.Cu multa munca,determinare si consecventa se poate!

In primul rand,trebuie sa promovati examenul de bacalaureat,apoi sa va inscrieti si sa fiti admisa la facultatea de Drept,iar dupa terminarea acesteia (cu promovarea examenului de licenta bineinteles),veti putea sustine examenul de admitere la Institutul National al Magistraturii.

Mai multe detalii in acest sens veti gasi pe site-ul [ link extern ] /

Mult succes! :luck:
multumesc mult pentru raspunsul tau...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calea catre procuror. PBogdan PBogdan Pentru prima oara imi cer scuze ca am deschis acest topic la categoria \"Avocati si admitere in avocatura\" dar nu am gasit alta categorie unde sa ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a deveni avocat? Elena14 Elena14 Buna,sunt Elena si am 14 ani.Eu vreau sa ajung avocata si m-ar interesa la ce profil ar trebuii sa dau la liceu pentru a putea ajunge avocata.Multumesc! (vezi toată discuția)
Licentiata in drept si master dana27 dana27 Sunt aboslventa a facultatii de drept(4ani) si master(1an) in drept administrativ si statutul functionarului public, asi dori sa stiu ca ce pot sa lucrez in ... (vezi toată discuția)