avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... certificatul de handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

certificatul de handicap

Mama mae sufeta de o boala mintala severa si ia o pensie de handicapde gradul 3 si a pierdut decizia comisiei ce pot face?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 17:35, 29 Mai 2010
In calitate de reprezentant/insotitor, adresati-va secretariatului comisiei, in scopul primirii unui duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin o procura in vederea ridicari unei cupon de pensie monica44 monica44 Buna seara ,mama mea este bolnava psihic cu o dementa severa si as dori sa ai pot scoate un cupon de pensie si sai fac un duplicat de pensie ..dar toata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru handicap anca curtean anca curtean buna mama mea are boala poliartrita reumatoida seropozitiva in stadiu destul de avansat.A fost pensionata in gradul 2 din momentul primirii diagosticului.si as ... (vezi toată discuția)
Pensie ilie26 ilie26 Mama mea si-a facut dosar de pensie de handicap,si a fost incadrata la gradul I(unu).Dupa spusele ei ar fi trebuit sa ia prima pensie in oct. si intradevar a ... (vezi toată discuția)