avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cum obtin o procura in vederea ridicari unei cupon de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cum obtin o procura in vederea ridicari unei cupon de pensie

Buna seara ,mama mea este bolnava psihic cu o dementa severa si as dori sa ai pot scoate un cupon de pensie si sai fac un duplicat de pensie ..dar toata problema e ca io am buletin provizoriu deoarece am acte incomplete pe casa ,ce as putea face ca sa pot ridica acele acte
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:26, 22 Octombrie 2018
Cum adica sa ii "scoateti un duplicat de pensie" ?
Puteti sa detaliati ce doriti sa obtineti?
mama mea a pierdut originalu si as vrea sa-i fac un duplicat deoarece as vrea sa-i fac o pensie de handicap cu insotitor si as avea nevoie de decizia de pensie a dansei
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2018
monica44, utilizator
Ati fost la casa de pensii si v-au cerut procura?

Depuneti la CJPe;
- cerere eliberare copie decizie de pensionare adresata Casei Judetene de Pensii; gasiti formular pe internet
- copie carte de identitate mama,
- copie cupon de pensie,
depuse la secretariatul C J pensii unde are mama domiciliul

Daca va cer procura spuneti ca mama nu este deplasabila, are dementa si va trebuie decizia ptr a-i face certificat de handicap. Sunt si functionari care inteleg situatiile deosebite.
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2018
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin o procura monica44 monica44 mama este bolnava cu o dementa severa ,nu se poate deplasa avand semiparalizie pe partea stanga,,,, as dori aceasta procura in vederea ridicari unor acte de la ... (vezi toată discuția)
Ce pot face ca să obțin domiciliul minorilor la mine? buna ziua .......! dupa 13 ai de concubinaj sotia a decis sa se separe de minepe motive de gelozie(zice ea..).am locuit cu toti in it timp de 10 ani ,o data ... (vezi toată discuția)
Pensie ilie26 ilie26 Mama mea si-a facut dosar de pensie de handicap,si a fost incadrata la gradul I(unu).Dupa spusele ei ar fi trebuit sa ia prima pensie in oct. si intradevar a ... (vezi toată discuția)