Buna seara ,mama mea este bolnava psihic cu o dementa severa si as dori sa ai pot scoate un cupon de pensie si sai fac un duplicat de pensie ..dar toata problema e ca io am buletin provizoriu deoarece am acte incomplete pe casa ,ce as putea face ca sa pot ridica acele acte
mama mea a pierdut originalu si as vrea sa-i fac un duplicat deoarece as vrea sa-i fac o pensie de handicap cu insotitor si as avea nevoie de decizia de pensie a dansei
Depuneti la CJPe;
- cerere eliberare copie decizie de pensionare adresata Casei Judetene de Pensii; gasiti formular pe internet
- copie carte de identitate mama,
- copie cupon de pensie,
depuse la secretariatul C J pensii unde are mama domiciliul
Daca va cer procura spuneti ca mama nu este deplasabila, are dementa si va trebuie decizia ptr a-i face certificat de handicap. Sunt si functionari care inteleg situatiile deosebite.
Cum obtin o procura
monica44
mama este bolnava cu o dementa severa ,nu se poate deplasa avand semiparalizie pe partea stanga,,,, as dori aceasta procura in vederea ridicari unor acte de la ... (vezi toată discuția)
Pensie
ilie26
Mama mea si-a facut dosar de pensie de handicap,si a fost incadrata la gradul I(unu).Dupa spusele ei ar fi trebuit sa ia prima pensie in oct. si intradevar a ... (vezi toată discuția)