in cazul divortului prin intelegere (din culpa comuna), se poate pronunta hotararea de divort de la primul termen? daca am cazut de acord asupra custodiei copilului si a dreptului la vizite, asupra cuantumului pensiei de intretinere si a numelui dupa divort si daca ne prezentam de la primul termen cu cate un martor sau un martor comun? va multumesc.
ancheta sociala s-a facut. s-a discutat cu amandoi parintii
multumesc tuturor celor care s-au implicat. sa va dea Dumnezeu numai bine.
Eu cred ca aveti toate sansele, daca aveti un martor comun, prezent la primul termen, daca ancheta sociala s-a facut si o depuneti la dosar, la fel si adeverintele de venituri si daca instanta incuviinteaza doar un martor comun, il audiaza si daca minorul nu are inca 10 ani...gata.(daca are 10 ani prezentati-l si pe el sa-l audieze)
Sa mai cereti pronuntarea unei hotarari fara motivarea sentintei (adora judecatorii genul asta de sentinte). Si astfel puteti termina de la primul termen.
Succes
av.M.Hornea
Divortul
nelutu01
buna seara! am si eu o nelamurire, din casatorie rezulta un minor de 11 ani, divortul poate fi de comun acord? se audiaza si minorul la proces? (vezi toată discuția)
Divortz cu minor
petros
buna ziua!
fratele meu este insurat de 15 ani iar copilul rezultat din casatorie are 14 ani.
sotia lui a intentat actiunea de divort, dar dupa cum stau ... (vezi toată discuția)