avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare contract de munca

buna ziua,vreau sa stiu si eu cum pot sa aflu daca firma la care lucrez imi plateste toate contributiile la stat,avand in vedere ka punctul de lucru e in iasi si sediul in vaslui.multumesc pt.raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:29, 30 Mai 2010
Banuiesc ca ar trebui sa dati un telefon la Casa de pensii Vaslui, sacomunicati codul fiscal al firmei si CNP-ul dvs. si sa rugati frumos sa se uite in program sa vada daca sunt depuse declaratiile.
Pentru contributia la sanatate si somaj se procedeaza identic.
In primul rand trebuie sa aveti un exemplar din contractul de munca in original, asa va dati seama in ce oras sunteti inregistrata.Acest exemplar il solicitati firmei. Si dupa, in functie de orasul in care sunteti inregistrata, solicitati la Casa de Pensii o adeverinta cu stagiul de cotizare si daca apare firma unde lucrati inseamna ca vi se platesc, pe acea adev apar toate locurile de munca ale dvs, lunile lucrate la angajatorul respectiv si daca a depus sau nu declaratie ptr dvs. Ptr contrib la fondul de sanatate solicitati med dvs de familie sa va caute in baza lui dupa CNP -ul dvs.
multumesc de rasp.da cum pot sa aflu nr.de tel.de la casa de pensii vaslui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În sistem apare că angajatorul nu a plătit cass în ultimele luni. cum trebuie să procedez ca să-mi plătesc singură? teisoara teisoara Buna ziua, va rog frumos un raspuns in urmatoarea situatie -in aprilie mi-am facut cont pe site-ul ANAF ,spatiul virtual si am vrut sa verific situatia ... (vezi toată discuția)
Obtinerea cardului european de sanatate ceass pentru persoane coasigurate sau fara venituri cyan cyan am o nelamurire legata de documentele necesare ptr obtinerea cardului european de sanatate CEASS. eu sunt asigurat ca si salariat, sotia este coasigurat ... (vezi toată discuția)
Carte de munca - verificare plata contributii florinel40 florinel40 cum pot verifica daca angajatorul plateste cartea de munca (vezi toată discuția)