avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... curentul ni se stinge des si ne tine cate 12 ore ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

curentul ni se stinge des si ne tine cate 12 ore cateodata

Mi se stinge curentul des si cateodata aproape o zi intreaga si nu am apa si frigiderul pe caldura asta dezghetat nu e prea comod nu mai vorbesc noapte cu lumanari.
Unde pot face o reclamatie ca au de facut remedieri anuntate desi foarte des nu sunt anuntate nici pe site si alta problema tin peste cat zic ca tine remediere inca 4-5 ore de foarte multe ori peste 9 ore e inuman. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:48, 3 Iunie 2010
Formulati reclamatie scrisa la furnizorul de energie electrica cat si la O.P.C. pentru intreruperile neanuntate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu furnizorii... pandatao pandatao Buna ziua! As vrea sa stiu daca este obligatoriu ca asociatia de proprietari sa aiba contract/conventie cu furnizorii de energie electrica,de ... (vezi toată discuția)
Probleme contor energie electrica. ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Rog un raspuns daca se poate,referitor la: -care este termenul prevazut de lege privind obligativitatea Enel de a schimba contorul de ... (vezi toată discuția)
Intreruperi curent. ce pot sa fac? ar14rai ar14rai Buna ziua! Am si eu o problema cu furnizorul de energie electrica. Imi intrerupe curentul si de 20 de ori pe zi (s-a intamplat ieri) si problema asta o avem de ... (vezi toată discuția)