avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social societate comerciala

Salut!
Ma ajutati va rog cu o informatie?
Am o firma in Brasov dar doresc sa mut sediul social de la Brasov la Craiova.
Imi spuneti va rog ce presupune aceasta mutare? Implica vreun control avand in vedere ca mutarea se face dintr-un judet in altul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: smara_radu , utilizator 19:27, 30 Aprilie 2007
Nu implica nimic special. Se depun la Reg Com Brasov actele necesare schimbarii de sediu (aceleasi ca la orice schimbare de sediu in acelasi judet). Se completeaza in plus si o cerere de radiere a sediului din Brasov. Oficiile Reg Com Brasov si Craiova isi comunica intre ele documentele (dosarul dvs). Noul certificat de inmatriculare cu sediul in Craiova il veti ridica tot de la Reg Com Brasov. Ceea ce imi amintesc de la ultima schimbare de acest gen din toamna lui 2006 (Constanta-Bucuresti) este ca dosarul fiscal a fost trimis la Bucuresti mult mai tarziu. Contabilii dvs. trebuie informati despre aceasta schimbare pentru a avea depuse la zi toate hartiile (declaratii etc....) la fisc. Totul depinde de "bucataria interna" a celor doua registre ale comertului. Eu lucrez in mod frecvent cu Constanta si Bucuresti si uneori am senzatia ca sunt in tari diferite nu sub imperiul aceleiasi legi. Nu-mi amintesc de vreun control...
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Aprilie 2007
romascanu, moderator
Multumesc pentru informatii!
Smaranda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare de sediu sadaka sadaka X-( va rog sa-mi spuneti si mie in ce consta o mutare de sediu , ce acte necesita si unde anume se merge , firma se afla in ILFOV , mutarea se face in sect 2 ... (vezi toată discuția)
Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare mutare punct lucru pfa cami 264 cami 264 ce acte sunt necesare pt schimbare punct de lucru? ms (vezi toată discuția)