Salut!
Ma ajutati va rog cu o informatie?
Am o firma in Brasov dar doresc sa mut sediul social de la Brasov la Craiova.
Imi spuneti va rog ce presupune aceasta mutare? Implica vreun control avand in vedere ca mutarea se face dintr-un judet in altul?
Multumesc!
Nu implica nimic special. Se depun la Reg Com Brasov actele necesare schimbarii de sediu (aceleasi ca la orice schimbare de sediu in acelasi judet). Se completeaza in plus si o cerere de radiere a sediului din Brasov. Oficiile Reg Com Brasov si Craiova isi comunica intre ele documentele (dosarul dvs). Noul certificat de inmatriculare cu sediul in Craiova il veti ridica tot de la Reg Com Brasov. Ceea ce imi amintesc de la ultima schimbare de acest gen din toamna lui 2006 (Constanta-Bucuresti) este ca dosarul fiscal a fost trimis la Bucuresti mult mai tarziu. Contabilii dvs. trebuie informati despre aceasta schimbare pentru a avea depuse la zi toate hartiile (declaratii etc....) la fisc. Totul depinde de "bucataria interna" a celor doua registre ale comertului. Eu lucrez in mod frecvent cu Constanta si Bucuresti si uneori am senzatia ca sunt in tari diferite nu sub imperiul aceleiasi legi. Nu-mi amintesc de vreun control...
Mutare de sediu
sadaka
X-( va rog sa-mi spuneti si mie in ce consta o mutare de sediu , ce acte necesita si unde anume se merge , firma se afla in ILFOV , mutarea se face in sect 2 ... (vezi toată discuția)