avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reducerea salariilor cu 25%
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reducerea salariilor cu 25%

1.As vrea sa stiu daca exista cale legala e a ataca in instanta ordonanta privind reducerile salariilor si a pensiilor si daca jusititia din Romania nu ne da dreptate ce putem face mai departe?
2. Exista numeroase hotarari judecatoresti definitive si irevicabile privind plata unor drepturi salariale si care nu s-au pus in aplicare mai ales dupa ce guvernul a adoptat diferite ordonanate care sa permita acest lucru. Nu ar trebui ca oamenii legii, asociatia magistratilor si alte organizatii sa faca ceva pt. ca eu cred ca e ilegal
3. Invocarea sigurantei nationale in ordonanta de reduceri pare sa nu fie legala. Ce putem face noi, bugetarii, ce vor face magistratii, cum putem si unde putem reclama curtea constitutionala?
4. V/ati gandit sa incercam o miscare populara, de sprijin, pe internet privind respectarea legilor in Romania? Eu cred ca e un moment bun.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: bugetar , utilizator 09:47, 31 Mai 2010
E o idee buna....ar trebui sa fie un grup masiv de bugetari si pensionari care sa fie o miscare reusita...dar nu vedeti ca recurg la amenintari? pur si simplu este amenintat locul de munca si nu ne putem permite asta....:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constitutia romaniei, republicata tudorioan tudorioan \"Protestul\" magistratilor din Romania este constitutional sau neconstitutional? Apreciez ca, de fapt, este o greva mascata ceea ce creeaza un precedent ... (vezi toată discuția)
Curtea constitutionala vs. inalta curte de casatie si justitie... gabriel teodorescu gabriel teodorescu ... INTREBARE: Care este menirea Curtii Constitutionale??? ... si mai ales... daca ...este impetuos necesar desfintarea ei???... ... (vezi toată discuția)
Este corecta reducerea salariilor din sectorul bugetar cu 25%?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Lansez acest topic pentru a aduna pareri pro si contra acestei reduceri salariale. As dori sa ma ajutati cu legislatia in vigoare ce face ca aceasta taiere a ... (vezi toată discuția)