avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... comision bancar ING
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

comision bancar ING

As dori sa stiu daca mai este cineva care a cerut la fel ca mine "acordul de inchieriere" pentru un apartment luat cu credit ipotecar de la ing -bank???? Pentru a obtine acest acor astept de 4 luni de zile, si nu numai pentru al obtine trebuie sa platesc 500 RON comision ????X-( -motivatia fiind--- este un comision inclus pe lista comisioanelor ing!!! Consider ca este absolut "EXAGERAT" Ce pot face? aveti idee? Trebuie sa mediatizez acest lucru,nu este normal sa se perceapa un astfel de comision!!Nu cer un document international, nu cer o apostila...nu cer o viza....este o simpla hartie ....chiar asa am ajuns in tara asta?!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 19:04, 1 Iunie 2010
Atata timp cat aveti inca apartamentul creditat de banca, aceasta are o cota proportionala de proprietate temporara.
Dv. doriti sa inchiriati apartamentul contra unei sume. Deci faceti o afacere din care scoateti bani. Banca care este coproprietara isi pretinde partea ei din aceasta afacere sub forma acestui comision. Si nici nu-i prea mare, daca va ganditi cat veti lua pe chirie.
Banca nu va cere acest comision pentru hartia scoasa la imprimanta, ci ca parte in afacere, fiind coproprietar cu Dv.
Multumesc pentru raspuns....da, banca este co-proprietar dar totusi, comparativ cu celelalte banci al caror un comision este de maxim 80 ron...?!! nu credeti ca este putin cam exagerat?Si credeti-ma.....i-mi inchiriez casa ca sa pot plati rata la ING, nu am nici un fel de beneficiu ...dimpotriva mai trebuie sa adaug la rata pe langa banii din chirie,80 Euro...inchiriez casa mea ( sau a bancii) ca sa stau in gazda si sa pot plati rata apartamentului....aici am ajuns, doar ca sa nu-l pierd....avansul la acest apartament este munca parintilor de o viata.....Credeti-ma ....suntem chiar disperati....si atunci cand vrei sa fi coresct,sa declari inchierierea acestui apartment.....se pare ca se profita....asa cum profita banca pentru acordarea acestei harti valabila 1 an!!! Apoi un alt an , alt comision....NU este corect din punctul meu de vedere!!
Daca rata la credit este inrobitoare, daca acest comision este de 6 ori mai mare decat la alte banci, daca va supuneti atator privatiuni ca sa stati "in gazda" in timp ce va inchiriati apartamentul (probabil exista o diferenta de chirie consistenta de vreme ce o faceti), ma intreb de ce ati mai facut totusi acest credit, de ce ati mai cumparat apartamentul si la urma urmelor de ce nu ati luat credit de la alta banca care are conditii mai bune de creditare?
Cine "suntem disperati"?
elga50 a scris:

Atata timp cat aveti inca apartamentul creditat de banca, aceasta are o cota proportionala de proprietate temporara.
Dv. doriti sa inchiriati apartamentul contra unei sume. Deci faceti o afacere din care scoateti bani. Banca care este coproprietara isi pretinde partea ei din aceasta afacere sub forma acestui comision. Si nici nu-i prea mare, daca va ganditi cat veti lua pe chirie.
Banca nu va cere acest comision pentru hartia scoasa la imprimanta, ci ca parte in afacere, fiind coproprietar cu Dv.
...de cand banca e coproprietara ca facem institutiile juridice varza...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate plati creditul astfel? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am auzit de urmatoarea speta, ce poate fi considerata totodata si o idee de afaceri... Se cumpara un imobil, de exemplu un apartament, se garanteaza ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ipotecat elisa17 elisa17 vreau sa inchiriez un apartament care este cumparat prin imprumut bancar (ipotecat). are dreptul proprietarul sa mi-l inchirieze? (vezi toată discuția)
Credit ipotecar- imposibilitate de a plati ratele sozo sozo As dori si eu daca este posibil, un raspuns la problema mea. Am contractat un imprumut pentru achizitionare imobil.Creditul este ipotecar, cu ipoteca pe acel ... (vezi toată discuția)