avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarîre de divort 1964
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarîre de divort 1964

Cum pot obtine o copie dupa o hotarire de divort din anul 1964, pierduta,mentionez ca nu stiu numarul de dosar si nici numarul sentintei.
Va rog sa ma ajuta-ti ca sint disperata.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 14:39, 31 Mai 2010
In mod normal orice hotarare de divort se comunica Serviciului de stare civila unde a fost incheiata casatoria pentru a se face mentiune pe acel certificat cu privire la desfacerea ei prin sentinta respectiva.
Astfel, puteti afla nr. de sentina de la Serviciul de stare civila unde a fost incheiata casatoria si apoi cu nr de sentinta aflat mergeti la instanta care a pronuntat acea hotarare, un exemplar al acesteia aflandu-se in mapa de sentinte din anul respectiv. Solicitati in acest acest sens o copie xerox a hotarii si legalizarea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare sentinta divort in registrul starii civile anamaria2015 anamaria2015 buna ziua! sunt divortata si urmeaza sa ma recasatoresc. am sentinta de divort definitiva si irevocabila emisa de judecatoria de sector. am auzit recent ca ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a treia casatorie letho letho Buna ziua. As vrea sa stiu daca pentru a treia casatorie este nevoie sa se depuna ambele hotarari de divort anterioare in forma originala, legalizata. ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort SICLING SICLING Va rog, sfatuiti-ma cum sa fac: fratele meu, care nu este in tara in acest moment, urmeaza sa se casatoreasca. Am inteles ca este nevoie ca la starea civila sa ... (vezi toată discuția)