avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma fara activitate - contract munca ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma fara activitate - contract munca ITM

Buna ziua!!!
As avea o intrebare: Am o firma care nu a avut activate(nici o factura emisa sau inregistrata in contabiltiate), dar pe care am un contract de munca cu norma minima...
salariu sau impozite nu am platiti ,pentru ca nu am desafasurat activitate niciodata...
Salariatul respectiv doreste sa se angajeze in alta parte si as vrea sa stiu cum trebuie sa procedeze??? ise face o noua carte demunca, sau cum???
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 14:52, 2 Mai 2007
ii inchizi cartea de munca la tine si cu ea se duce la noul loc de munca
a avut functia de baza in cadrul acestei firme? Daca da, pentru a-i inchide carnetul de munca trebuie depuse la ITM statele de plata la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere carte de munca ContSters53045 ContSters53045 Buna ziua, Cat dureaza [b]inchiderea unei carti de munca [/b]de catre ITM? Am inteles ca se duce decizia de catre fostul angajator, iar in functie de ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema;va rog sa ma ajute cineva cu un raspuns legat de cartea de munca. ContSters40958 ContSters40958 Am lucrat la o firma care avea sediul in sectorul 5 pana acum vreo 7 ani cu carte de munca.Acum m-am angajat la o alta firma si vor sa imi faca cartea de ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez vechimea Doina Elena Doina Elena Firma infiintata prin legea 7 / 1987. Privatizata in 1991 transformata in SA, evidenta muncii se tinea tot la primarie. O firma mica , patron un om de rand ... (vezi toată discuția)