avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acces la DUP - parte vatamata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acces la DUP - parte vatamata

As dorii sa stiu daca o persoana care are calitatea de parte vatamata in cadrul unei plangeri penale, plangere care a primit rezolutia de NUP, poate sa solicite Procurorului de caz DOSARUL pentru observarea celor inscrise.

Multmesc mult.
Cel mai recent răspuns: nelush2103 , utilizator 20:02, 1 Iunie 2010
partea vatamata va primi prin posta rezolutia procurorului.
cu privire la dosar, de regula organele de u.p. considera - in mod fundamental gresit - ca acesta este secret, inclusiv fata de partile implicate ...
din pacate nu poate
Da, intradevar aveti dreptate. Astazi s-a primit Rezolutia procurorului de NUP, si tocmai de aceea in vederea depunerii contestatiei impotriva respecivei rezolutii, am si pus intrebarea, deoarece in expunerea de motive a Procurorului apar multe neclaritati care nu corespund realitatii, din declaratiile date de catre partea vatamata si a dovezilor depuse odata cu plangerea penala... Ceea ce conduce la ideea ca....sa muzamalizat situatia, in cauza plangerea penala fiind impotriva unui Executor Judecatoresc, care practic nu a pus in executare o Hotarare de instanta definitiva. Deci la ora actuala „ sunt PROPRIETAR „ dar in realitate „ NU SUNT PUS IN POSESIE „, deci nu pot folosi terenurile proprietatea mea. Am depus si o plangere impotriva persoanelor care imi folosesc terenurile, insa si de aici am primit rezolutia de NUP pentru TULBURARE DE POSESIE, pe motiv ca nu am fost CULMEA, „ PUS IN POSESIE „... Ce ar trebui sa fac....Eu locuiesc intr-un judet iar situatia este in alt Judet, deci nu pot sa imi angajez un aparator din Localitatea de unde sunt iar din Localitatea unde este situatia am fost „„ TRADUS DEJA DE DOI APARATORI „„.

VA MULTUMESC..
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2010
nelush2103, utilizator
Daca aveti nemultumiri cu privire la rezolutia procurorului,aveti posibilitatea sa o contestati in termen de 20 de zile de la comunicare,iar daca raspunsul la contestatie nu va soseste inaintea implinirii termenului de (alte)20 de zile,aveti posibilitatea sa va adresati instantei de judecata.
=D> Va multumesc mult r.gabi !

Alte discuții în legătură

Cum se trateaza un proces penal referitor la nup mihaela2007 mihaela2007 fostul sot mi-a facut o plangere care s-a soldat cu NUP, acum a facut o plangere in instanta impotriva acestui NUP,cum se trateaza un astfel de ... (vezi toată discuția)
Audiere ulterioara ..referatului ! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale au fost audiate persoanele propuse de martor . La dosarul Parchetului apare referatul Politiei cu propunerea de NUP inainte de a ... (vezi toată discuția)
Comunicare rezolutie nup ElenaSG ElenaSG Am solicitat stadiul unui dosar penal si mi s-a comunicat Rezolutia de NUP (17.08.2011), la finalul careia scrie: \"Solutia nu se comunica\" 1. In baza carui ... (vezi toată discuția)