avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cic si reorganizarea institutiei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cic si reorganizarea institutiei

buna! am si eu o problema: sunt angajata la o institutie de stat, si momentan sunt in CIC; de curand la serviciu a inceput reorganizarea institutiei, si postul meu a fost restructurat, eu urmand sa fiu mutata la un alt departament; intrebarea este: pot fi mutata pe un post care nu corespunde pregatirii mele profesionale, chiar daca pe acelasi salariu si aceeasi functie? pot sa ma mute in alta parte fara acordul meu?
multumesc
Cel mai recent răspuns: adana , utilizator 23:35, 30 Aprilie 2007
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare post functionar public in cadrul aceleiasi institutii faceface faceface Mentionez faptul ca sunt functionar public in cadrul unei institutii de stat, dar momentan ma aflu in concediu crestere copil. Mi s-a cerut de catre angajator ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere pe post similar administratie publica, functionar public mela2008 mela2008 Buan ziua. Sunt functionar public in administratia publica locala, incadrata inspector principal gradatia 3, lucrez aici din 2004 (aprilie). Dupa intoarcerea ... (vezi toată discuția)
Mutare in alt serviciu, pe aceeasi functie carmenssto carmenssto Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti daca este posibila mutarea mea, din Serviciul Administrativ unde detin functia de Inspector de ... (vezi toată discuția)