Mentionez faptul ca sunt functionar public in cadrul unei institutii de stat, dar momentan ma aflu in concediu crestere copil.
Mi s-a cerut de catre angajator sa imi dau acordul pentru ca, pe perioada in care sunt suspendata, postul meu sa fie mutat intr-o alta directie in cadrul aceleiasi institutii, pentru a fi ocupat de o persoana care este delegata in cadrul directiei respective, dar postul pe care il ocupa (detinut tot de o persoana care era in CIC, dar care si-a reluat activitatea) a fost restituit titularului.
V-as ruga sa-mi spuneti care ar fi implicatiile sau daca este posibil sa ma confrunt cu vreo problema in momentul in care revin la lucru, in cazul in care imi dau acest acord.
Va multumesc!
Eu nu am mai auzit si nici nu am vazut in vreun act normativ ca angajatorul sa ceara acordul salariatului sa-i mute postul dintr-un departament in altul, mai ales ca este vorba de o institutie de stat.
Da, mi se cere acest lucru, tocmai de-astea doream sa aflu care ar fi implicatiile sau daca exista posibilitatea sa ma confrunt cu probleme la revenirea la lucru.
In cf. cu prevederea art.96(3) din Legea 188/1999:
(3) Pe perioada suspendãrii raportului de serviciu autoritãţile şi instituţiile
publice au obligaţia sã rezerve postul aferent funcţiei publice. Ocuparea acestuia
se face, pe o perioadã determinatã, în condiţiile legii. Pe perioada suspendãrii,raporturile de serviciu ale funcţionarilor publici nu pot înceta şi nu pot fi modificate decât din iniţiativa sau cu acordul funcţionarului public în cauzã
Inseamna ca daca vi s-a cerut acordul ,in ccc fiind,se va produce o modificare a raportului de serviciu,ma gandesc in sensul in care locul dvs. de munca posibil se va schimba ,adica postul odata mutat temporar vacant fiind exista premisele de a ramane acolo definitiv ....
Interesati-va exact inainte de a va da acordul/de a refuza.