avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general lamuriri despre depunerea anuala a bilantului contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

lamuriri despre depunerea anuala a bilantului contabil

Buna ziua, va rog sa imi dati cateva detalii legale despre nedepunerea bilantului contabil la Registrul Comertului.Pt societatea mea nu au fost depuse situatile financiare anuale, in Reg. Com, pt anul 2005, 2007,2008. Si momentan nici pt 2009. Va rog sa imi precizati ce sanctiuni pot apare in urma nedepunerii bilantului pt 2009. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: LAURA_79 , utilizator 21:24, 31 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunerea bilantului contabil Milotin Milotin As dori si eu sa stiu care sunt consecintele nedepunerii unui bilant contabil / cerere de inactivitate de catre un ONG-S. Caz concret: Organizatia mea nu ... (vezi toată discuția)
Radierea societatii de catre registrul comertului lenu_ro lenu_ro Buna ziua, Daca o societate nu a depus bilantul anului anterior la R.C., acesta poate initia procedura de dizolvare a respectivi societati? Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl AVO_JR AVO_JR Am urmatoarea problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv: In anul 2005 a fost infiintata o societate comerciala cu raspundere limitata, care a ... (vezi toată discuția)