Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →
Am dat in judecata firma la care lucrez pentru neplata salarului. Am avut prima infatisare sapt trecuta si azi am citit pe site solutionarea: firma este obligata sa-mi plateasca salarul, dar mai scrie ca cererea in legatura cu bonurile de masa a fost respinsa (eu am anexat la dosar si o copie dupa contractul de munca in care se vedea ca eu am dreptul si la bonuri lunar). Dc bonurile nu???
Multumesc anticipat.
Am si eu o intrebare, daca se poate si aveti timp sa-mi raspundeti v-as fi recunascatoare.
Nu am mai primit salariul de 5 luni, dupa multe insistente ni s-a mai dat un salariu (pe ianuarie). Alta solutie nu vad decat sa dau in judecata angajatorul, insa nu am mai avut nicio experienta de genul acesta, si as vrea sa va intreb daca implica anumite costuri, si daca se solutioneaza repede, si de ce acte am nevoie ca sa dovedesc neplata salariului? Voi avea si nevoie de un avocat, nu? Remuneratia acestuia reprezinta un procent din banii ce urmeaza sa-i primesc sau cum se face?
Multumesc