avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro forum politic
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

forum politic

cred ca ar fi interesant sa discutam pe chestiuni de politica, cel putin in acest context:))
Cel mai recent răspuns: aNdreiD , utilizator 03:39, 21 Iunie 2007
subscriu.
chiar ar fi f. interesant...mai ales in acest context!;)
~ Conținut șters la cerere ~
traim vremuri tulburi, amenintate de oligarhie.
traim vremuri pe care, inconstient si subconstient, romanii le vor socialiste....fara promontorii capitalismului, oamenii de afaceri, care sunt, fara exceptie, hoti nenorociti, vremuri cu partid unic si cu mult iubitul nostru conducator unic.....suna cuiva vreun clopotel??
pai in final tot timpul se aplica principiul......fiecare popor are conducatorii pe care ii merita......asa ca.....alesii nostri sunt.....ne plac sau nu.... noi am decis.:D
si vom decide in continuare!

Alte discuții în legătură

Transformarea dreptului de a vota in obligatia de a vota – ati sustine un proiect legislativ in acest sens? Ares-3 Ares-3 Sustin cu toata convingerea o initiativa legislativa care sa duca la transformarea dreptului de a vota in obligatia de a vota: ... (vezi toată discuția)
Cum se poate ajunge parlamentar? Iulian81 Iulian81 Am tot cautat pe net despre modul cum se poate ajunge in Parlament ca senator sau deputat... Poate cineva sa-mi dea mai multe detalii, macar o lege pe baza ... (vezi toată discuția)
Și, ați votat astãzi? de ce? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Bună ziua! Ați votat astăzi? Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu? Eu nu am votat. Ultima oară când am votat îmi amintesc, alături de alte ... (vezi toată discuția)