avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita primarie
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita primarie

Buna ziua,

In vederea exercitarii unei executari silite o firma incepe aceasta procedura prin trimiterea in luna decembrie 2009 de catre organul de executare in speta un executor judecatoresc a unei somatii de plata si infiintare a popririi conturilor.Primarie se foloseste de prevederile OG22/2002 si mai traieste 6 luni. Dupa astea 6 luni nici nu au de gand sa plateasca motivand ca nu au bani prevazuti in buget.

Se poate pune poprire si pe alte conturi ale primariei avind in vedere ca au conturi de salarii , materiale,investitii, rambursari de credite?????

Multumesc
incercati conturile de la trezorerie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire o. g. 22/2002 cirus cirus Am o sentinta investita cu titlu executoriu impotriva unei primarii. Am formulat cerere de executare silita si executorul a pus poprire pe toate conturile ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu impotriva statului - validarea popririi - tert poprit trezoreria - calitate procesuala pasiva catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Am nevoie de ajutor : a) in a demonstra ca in executarea silita impotriva Statului Roman - prin Ministerul Finantelor reprezentat de DGFPS (exista ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire salariat LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua! As dori sa stiu daca o firma de recuperari datorii poate soma un angajator sa infiinteze poprire pe veniturile unui salariat, fara a exista o ... (vezi toată discuția)