avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu o datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu o datorie

am si eu o probleme cu astia de la [EDITAT] luna trecuta aveam minim de pla 499 de ron ca am avut intarziere 145 de zine proble medicale am platit luna asta suma de 156 de roni ca atat am putut sa fac rost de la niste prieteni cand vine plicul acasa hopa ce sa vezi 478 de roni si mia venit amenintare acasa cu faptul ca miau trimis acasa ca plata pe cale amiabila a fost stopata si daca nu le platescsuma de 1489 de roni an 48 de ore vin recuperatori peste mine ce ma puteti sfatuni?
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: yozdutzu , utilizator 09:28, 1 Iunie 2010
in primul rind platiti debitul restant. verificati soldul si diferenta de plata, cit pentru recuperatori nu va faceti probleme. aveti calea plingerii penale pentru amenintare... luati legatura cu un avocat pentru detalii.
pai este chestia ca stau si ma uit la plic ei au trimis faza cu citez{va instiintam ca procesul de recuperare a debitului pe cale amiabila a fost stopat iar dosarul dumneavoastra a fost trimis executorului judecatoresc/pentru institutii non bancare!}a si {aveti la dispozitie 48 de ore pentru a efectua de buna voie plata sumei in valoare de 1489 de roni }dar fazai ca ei au trimis plicul pe 26 mai si mie mia ajuns ieri ce pot face am vreo scapare? si am uitat sa notez nu am nici un bun pe numele meu nu imobil nu nimic decat un telefon mobil atat am scapare? va rog ajutor:(
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2010
yozdutzu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o problema cu o firma de recuperari creante laura_fitze laura_fitze am om problema acum vreo 4 ani am avut un abonament la conex am intarziat cu plata lui circa luni dupa care lam platit si ei mi lau inchis pe motiv de ... (vezi toată discuția)
De unde stiu cand datoria s-a prescris? maryn1982 maryn1982 am si eu o intrebare am avut un abonament nu mai stiu anul dar cred ca in 2009 2010 la cosmote in care am avut o factura de 420 roni si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca alina .rozalia alina .rozalia buna seara.am mai trimis un mesaj ,dar nu am primit nici un raspuns.oare imi poate spune si mie cineva si ma poate ajuta in problema mea cu banca?am un credit ... (vezi toată discuția)