avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurarea medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurarea medicala

buna ziua.am 36 ani, nu sunt casatorit si nu lucrez cu forme legale.as vrea sa intreb daca mama mea, care este pensionara, ma poate lua in intretinere pentru a beneficia de asigurare medicala.daca da, spuneti-mi va rog care este procedura.daca nu, as vrea sa stiu unde si cat trebuie sa platesc lunar pentru a-mi face asigurare medicala de stat.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dkm , utilizator 14:41, 1 Iunie 2010
Asigurarea medicala v-o puteti face la Casa Judeteana deAsigurari de Sanatate. Vi se va cere sa platiti si asigurarea pentru ultimele 3 luni.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)
Parinti luati in intretinere carabusdemai carabusdemai buna ziua! va rog daca se poate sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: eu sunt salariat iar mama mea este casnica, tata pensionar. as vrea sa o iau pe mama ... (vezi toată discuția)