avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inregistrare masina
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inregistrare masina

Buna,

am nevoie de ceva documente speciale pentru urmatoarea situatie? Masina va fi exportata din Anglia pe baza unui document de export(aceasta va fi facut acolo). eu trebuie sa fac alte demersuri decat cele normale pentru a putea inregistra aceasta masina? Masina trebuie inregistrata pe o firma din Romania..

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Amenda de la ditl pentru nedeclararea unei masini! bazarul bazarul Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania adusa pe roti cu numere de export provizorii pentru 30 zile, dupa expirarea lor am scos numere rosii 3 luni legal ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa iau masina legal in gemania ? marian_ro marian_ro Am cumparat o masina de la un dealer de masini rulate din Bucuresti acum cateva luni, am contract de V/C, toate actele masinii, dar nu am fost pe la RAR si ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină înmatriculată, care ulterior s-a dovedit a fi furată. cum este posibil să fie înmatriculată o astfel de mașină și ce pot face ca să-mi recuperez banii? ContSters463957 ContSters463957 Bună ziua vă scriu în speranța că voi primi un răspuns din partea unei persoane autorizate în acest domeniu. Am cumpărat în ianuarie 2018 un ... (vezi toată discuția)