avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatii petent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatii petent

As dori sa stiu si eu unde este mentionata obligatia ca un petent intr-un proces de recurs sa se intereseze de stadiul procesual sau sa astepte comunicarea Deciziei?!
Cel mai recent răspuns: radu romanessi , utilizator 15:24, 1 Iunie 2010
Deciziile din recurs nu se comunica partilor insa, puteti face cerere la Arhiva instantei de recurs pentru a va elibera o copie de pe dispozitivul hotararii ( taxa timbru 1 leu si timbru judiciar de 0,15 lei ) ori cereti eliberarea unei copii de pe decizia instantei (taxa timbru 2 lei si timbru judiciar de 0,15 lei daca nu este vb de sume de bani ori transfer de drept de proprietate ).
Am inteles ca exista totusi un act normativ mai recent prin care si Decizia instantei de recurs se comunica. Gresec oare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa si timbru judiciare pentru cerere expediere la domiciliu decizie tribunal, ca, iccjr svneagu svneagu Buna ziua, am o problema - cu toate ca pana azi am primit acasa decizii ale tribunalelor, curtilor de apel si ICCJR (ultima din 15.07.2013 precizeaza ca in ... (vezi toată discuția)
Termen redactare decizie pronuntata de instanta de recurs tudormario tudormario In cat timp se redacteaza o decizie de recurs?Care este procedura de ridicare a deiziei? (vezi toată discuția)
Copia unei hotarari judecatoresti sorin_alexandrescu sorin_alexandrescu Am o H.J. care a devenit greu lizibila ,(a fost scrisa la masina in mai multe exemplare - la indigo). Ce trebuie sa fac pentru a obtine o copie a documentului ? (vezi toată discuția)