avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ordonanta de urgenta privind aplicarea accizelor ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ordonanta de urgenta privind aplicarea accizelor prntru produsele de lux

Am inteles ca s-ar fi votat OG privind aplicarea accizelor privind produsele de lux, gen yachturi,arme, parfumuri, etc si vreau sa stiu daca intradevar este reala aceasta OG si daca da de la ce data intra in vigoare? Multumesc si astept o informatie sigura.
Cel mai recent răspuns: ContSters103249 , utilizator 08:46, 2 Iunie 2010
Zvonuri pe surse!!

Se pare ca duminica seara, la ceas de taina si in mare secret....si va aparea undeva in 10 iunie 2010 publicata in Monitorul oficial din 31 mai 2010, si se va aplica incepand cu 1 iunie!!!#-o

Sigur si-au retinut un numar la Monitorul Oficial....

Doar e forta majora-art. 53 din Constitutie!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2010
ContSters103249, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu - partaj girl2oo9 girl2oo9 Buna ziua ! se mai poate face partajul intre doi coproprietari ( nu sot si sotie ) pentru a fi scutiti de timbrul de mediu? (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta primarie veronica1982 veronica1982 vreau sa stiu daca se pot acorda vouchere de vacanta in 2014 , avand in vedere faptul ca ieri a semnat si d-nul presedinte . vreau sa stiu incepand cu ce data ... (vezi toată discuția)
S-a modificat codul fiscal. se va aplica modificarea? Alin Popescu Alin Popescu Astazi a fost publicata in Monitorul Oficial o ordonanta de modificare a Codului Fiscal incepand cu 1 ianuarie 2010. Credeti ca aceasta Ordonanta va fi ... (vezi toată discuția)