avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... rugaminte
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

rugaminte

rog sa mi comunicati daca entitati precum [EDITAT], asa zisa societate de recuperari creante trebuie sa respecte prevederile legii 31/2006, legea creantelor.
Daca este asa [EDITAT] dupa parerea mea este in ilegalitate in romania, forma de organizare c am obligatoriu trebuie sa fie s.a, autrorizare cnvm,
Poate [EDITAT] sa cumpere creante in romania, avand in vedere ca este o firma de tip off-shore, permite legea 31/2006.
Pote fi vorba de un contract simulat intre [EDITAT] , [EDITAT], [EDITAT], a cumparat creante de un anumit nivel la o suma mica iar intre ei exista contracte intelegeri sa recupere cat mai mult
multumes
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 18:15, 1 Iunie 2010
Aveti informatii partial gresite, in sensul ca legea 31/2006 se aplica exclusiv securitizarii creantelor, adica operatiunilor de valorificare a creantelor de catre un vehicul investiţional in scopul garantarii unei emisiuni de valori mobiliare. Nu are nicio legatura cu recuperarea creantelor de la debitori.

PS: pe acest forum se discuta problema juridica, nu persoana, motiv pentru care va rog sa nu mai postati detalii de identificare ale persoanelor implicate.
Ultima modificare: Marți, 1 Iunie 2010
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari creante ionuz1957 ionuz1957 am de platit la eos doua creante cedate de bcr si brd si nu stiu de ce eos imi cere toata suma datorata bancii cu toate ca suma a fost acoperita de politele de ... (vezi toată discuția)
C.n.v.m. ELLABV ELLABV - Un S.A. - care nu a depus registrul actionarilor la nici o societate de tine aceste registre , a fost suspendata de la tranzactionare. Din 2006 C.N.V.M. - a ... (vezi toată discuția)
Executare parti sociale bogdan2511 bogdan2511 Buna ziua, Ca urmare a unei datorii recunoscute si neplatite a unui debitor, dorim sa punem sechestru pe partile sociale pe care le detine la un SRL prin ... (vezi toată discuția)