avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preaviz la contract de inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preaviz la contract de inchiriere

Buna ziua !
As dorin sa ma ajutati cu un model de preaviz la un contract de inchiriere incheiat intre 2 societati comerciale .
Am deschis un punct de lucru , iar in contractul de inchiriere e specificat ca pot renunta la spatiu cu un preaviz de 60 de zile .

Va multumesc si astept un raspuns din partea dvs. !
~ Conținut șters la cerere ~
Contractul de inchiriere al meu e deja incheiat , dar as vrea sa e dau in scris acest preaviz de 60 de zile . Ma gandeam ca poate exista ceva model , daca nu voi compune eu unul :D .
Mersi oricum de raspuns !
~ Conținut șters la cerere ~

sunt intr-o mare dilema ce ar fi mai potrivit, o fundatie sau un ONG pentru un spital (sanatoriu) pentru bolnavi de boli mintale?Adica ce ar fi mai avantajos?

sunt intr-o mare dilema ce ar fi mai potrivit, o fundatie sau un ONG pentru un spital (sanatoriu) pentru bolnavi de boli mintale?Adica ce ar fi mai avantajos?

Alte discuții în legătură

Este dreptul meu -supravietuirea- redialboss redialboss buna seara nu stiu unde sa ma mai adresez , sunt bolnav din anul 2005 am 37 ani o vechime ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei asociatii a crescatorilor de animale raul95b raul95b Buna ziua!Care sunt conditile pentru a infiinta o asociatie a crescatorilor de animale ?Documentatia necesara trebuie sa aiba un anumit numar minim de membri ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru ong ceostoy ceostoy Buna ziua, Daca o asociatie (ONG) are sediul Social in Pitesti si isi desfasoara activitatea propriu-zisa in Bucuresti, ce trebuie sa fac pentru a declara ... (vezi toată discuția)