avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preaviz la contract de inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preaviz la contract de inchiriere

Buna ziua !
As dorin sa ma ajutati cu un model de preaviz la un contract de inchiriere incheiat intre 2 societati comerciale .
Am deschis un punct de lucru , iar in contractul de inchiriere e specificat ca pot renunta la spatiu cu un preaviz de 60 de zile .

Va multumesc si astept un raspuns din partea dvs. !
~ Conținut șters la cerere ~
Contractul de inchiriere al meu e deja incheiat , dar as vrea sa e dau in scris acest preaviz de 60 de zile . Ma gandeam ca poate exista ceva model , daca nu voi compune eu unul :D .
Mersi oricum de raspuns !
~ Conținut șters la cerere ~

sunt intr-o mare dilema ce ar fi mai potrivit, o fundatie sau un ONG pentru un spital (sanatoriu) pentru bolnavi de boli mintale?Adica ce ar fi mai avantajos?

sunt intr-o mare dilema ce ar fi mai potrivit, o fundatie sau un ONG pentru un spital (sanatoriu) pentru bolnavi de boli mintale?Adica ce ar fi mai avantajos?

Alte discuții în legătură

Este dreptul meu -supravietuirea- redialboss redialboss buna seara nu stiu unde sa ma mai adresez , sunt bolnav din anul 2005 am 37 ani o vechime ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei asociatii a crescatorilor de animale raul95b raul95b Buna ziua!Care sunt conditile pentru a infiinta o asociatie a crescatorilor de animale ?Documentatia necesara trebuie sa aiba un anumit numar minim de membri ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru ong ceostoy ceostoy Buna ziua, Daca o asociatie (ONG) are sediul Social in Pitesti si isi desfasoara activitatea propriu-zisa in Bucuresti, ce trebuie sa fac pentru a declara ... (vezi toată discuția)