avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general chelt. cab. medic de familie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

chelt. cab. medic de familie

un cabinet medic de familie poate sa inchirieze un autoturism de la o persoana fizica?
contractul trbuie inregistrat la finante?
ce cheltuieli poate deduce pe cabinet legat de auto?
daca cabinetul are o masina si o preda la o firma ptr. a lua o alta masina cum se inregistreaza scoaterea din evidenta, masina nefiind amortizata integral?
Cel mai recent răspuns: expro , utilizator 17:24, 4 Iunie 2010
Se poate inchiria auto iar contractul se inregistreaza la finante ; persoana fizica va plati impozit pe vent din cedarea folosintei bunurilor mobile
In cazul unui contract de chirie , in afara de chiria care este deductibila nu cred ca se mai poate deduce altceva . Ma rog, ar mai putea fi vorba de combustibil, dar sunt restrictiile pe care cred ca le cunoasteti .
Pe alta parte insa , valoarea chiriei poate avea un nivel acoperitor pentru diverse ch de intretinere , reparatii etc
Nu inteleg ce spuneti cu " predarea " masinii unei alte firme .

e vorba de vouchere auto
expro a scris:

e vorba de vouchere auto

tot nu m-am prins ! :)
sa fie vorba de programul "rabla" ?cabinetul este asimilat pj pentru acest program ?
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
Magda Staicu, Consultant fiscal
da , e vorba de programul rabla

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere stefanitaorzan stefanitaorzan Buna seara Sunt administrator in doua societati cu activitati diferite. Una din societati are nevoie de un autoturism. As putea inchiria contra cost unul din ... (vezi toată discuția)
Inchiriere autovehicol persoana fizica la societate comerciala blc2001ro blc2001ro Buna ziua. Acum cu programul Rabla, ma gandesc sa imi cumpar o masina ca persoana fizica (avantaj tichete rabla, diferite reduceri) si apoi sa mi-o inchiriez ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa ContSters166949 ContSters166949 De curand am deschis un PFA cu activitatea principala Administrarea Imobilelor pe baza de contract sau comision. Am facut contrect de comodat pentru apartament ... (vezi toată discuția)