avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca in strainatate

Buna seara!Logodnicul meu a lucrat 3 luni de zile cu contract de munca in germania in 2005 si 3 luni in 2006!aceste 6 luni de zile se adauga la vechimea de aici?daca de exemplu isi inceteaza activitatea in tara si se intoarce in germania are vreun beneficiu datorita contractului?va multumesc
Cel mai recent răspuns: andreea_popescu , utilizator 23:19, 1 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut în 2005 și 2006 contracte de munca prin anofm în spania ... petre1981 petre1981 Am avut în 2005 și 2006 contracte de munca prin ANOFM în Spania și Germania aproximativ 7 luni în total. Se consideră vechime în România? Se adună ca ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical dupa revenire din ccc victro victro Salut, Cum se calculeaza (baza de calcul) concediul medical pentru ingrijire copil bolnav si cel de maternitate (pentru al doilea copil) in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Dupa intoarcerea din concediu de crestere a copilului cate zile de concediu am voie sami iau si cand serval serval dupa intoarcerea din concediu de crestere a copilului cate zile de concediu am voie sami iau si cand? cum se calculeaza , zile libere dupa fiecare luna sau ... (vezi toată discuția)