avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cand iau vacanta judecatorii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cand iau vacanta judecatorii?

intreb asta pentru ca astept o comunicare din ianuarie ,am fost in fiecare luna la arhiva -dosarul e la jude - iar avocatul m-a sfatuit sa nu fac o cerere de urgentare a redactarii si comunicarii sentintei ca nu cumva sa-l supar si sa redacteze cine stie cum sentinta (favorabila mie) si oricum trebuie sa o comunice pana intra in vacanta .As vrea sa stiu pana cand mai dureaza calvarul asteptarii mele (vacanta judecatorilor fiind limita ) Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 10:23, 2 Iunie 2010
in mod normal termenul de redactare a unei hotarari este de 30 zile , asa ca va recomand sa intrebati judecatorul respectiv , sau grefiera din cauza respectiva ce se intampla.
Teoretic nu ar trebui si nu aveti de ce sa-l suparati.....
vacanta judecatoresca incepe in fiecare an la 01.07. si dureaza pana la 01.09
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2010
Lavinia Marian, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pronuntzare popa remus popa remus Exista un termen legal in care se comunica partilor din proces o sentinta judecatoreasca?pe data de 12 mai s-a pronuntat sentinta intr-un proces civil si nici ... (vezi toată discuția)
Cit timp dureaza -redactare sau? solutie ? dorudoru dorudoru Pe data de:06-04-2011 Sa terminat un proces civil la judecatorie (Hotarare judecatoresca care sa tina loc de act autentic-vinzare-cumparare casa. pe siteul ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort anemarie213 anemarie213 Buna ziua, aveti idee cat dureaza pana ajunge sentinta acasa? S-a pronuntat divortul pe 28 ianuarie, si nici acum nu a ajuns sentinta la mine. Imi puteti ... (vezi toată discuția)