avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general radiere RABLA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

radiere RABLA

buna ziua ,

as dori sa stiu daca pot sa radiez de la primarie o masina care a fost dusa la remat in cadrul programului rabla in conditiile in care nu am impozitul platit pe 2009/2010 la casa + alte 2 masini .

as dori sa stiu daca pot sa o radiez doar platind impozitul pe masina casata sau sunt obligat sa achit impozitul restant pe tot .

multumesc!

o zi buna !
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 10:59, 2 Iunie 2010
in principiu la radierea unui autoturism , cei de la primarie trebuie sa verifice daca aveti achitate taxele si impozitele pe bunul respectiv, nu pe tot ce detineti.
Dar la noi in Romania , tara tuturor posibilitatilor.....
Certificatul fiscal se emite pt masina respectiva, dar nu puteti plati impozitul decat daca achitati restantele care sunt pe numele dvs. pt imobile, alte bunuri mobile si amenzile ( de circulatie etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto de la impozit dumitramicmi dumitramicmi Buna ziua. Am o problema in legatura cu radierea unui autoturism. In 2005, l-am radiat din circulatie la cerere si apoi l-am vandut la REMAT ca fier vechi. ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masina inexistenta Keyla Keyla Am o problema pe care chiar nu am idee cum as putea sa o rezolv.Am constatat ca socrul meu plateste impozit pe o masina pe care nu o are.Singura sa masina a ... (vezi toată discuția)
Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)