avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit plata impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

plata impozit forfetar

Incep prin a le multumi mult celor care mi-au raspuns, dar mai am o nelamurire....Daca Administratia Fiscala locala nu mi-a trimis nici o somatie pana acum,la impozitul forfetar pentru 2009 voi plati si penalizari+ dobanzi la penalizari?In sarcina cui revine situatia platilor la zi?Nu am cu ce sa demonstrez ca de la ONRC mi s-a spus ca nu trebuie sa platesc (nimic scris),dar faptul ca EU i-am intrebat despre situatia mea demonstreaza buna mea credinta sau faptul ca am fost #-o#-o.

Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 10:31, 2 Iunie 2010
:offtopic:

am inchis acest topic nou ; continuati discutia in topicul deja inceput
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata taxei forfetare coroana regala coroana regala Buna ziua, As dori sa stiu ce s-ar intampla daca nu platesc taxa forfetara pe acest an?Am o firma dizolvata prin hotarare judecatoreasca din cauza nedepunerii ... (vezi toată discuția)
Plata impozit forfetar la o societate care nu a functionat niciodata de la infiintare in 1994 misha5 misha5 Am o societate infiintata in 1994 si care nu a avut niciodata activitate .In fiecare an am depus la Administratia fiscal locala declaratii pe proprie ... (vezi toată discuția)
Bilant depus la afp? Cristina Vasile Cristina Vasile Buna seara! O firma cu cifra de afaceri de 120.000 lei a depus bilantul pe anul 2009 la ONRC. [b]Trebuia[/b] si la Administratia Finantelor Publice? (vezi toată discuția)