avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant depus la AFP?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant depus la AFP?

Buna seara!

O firma cu cifra de afaceri de 120.000 lei a depus bilantul pe anul 2009 la ONRC. Trebuia si la Administratia Finantelor Publice?
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 08:31, 24 Iulie 2010
Nu trebuia depus si la finante...
Situatiile semestriale - adica acum pt 1.01.2010-30.06.2010 - vor fi depuse acolo... Pana la 13 August.
Sunteti sigura?
Sigura eram si eu pana acum cand am citi niste articole pe net si am vazut ca in martie se discuta ca trebuie depus intai la ONRC si pe urma o copie a bilantului cu dovada de la ONRC se depunea la AFP?
Sunt sigura. Nu am depus la AFP nici pentru 2008 - pana acum venea... amenda! Si pentru nedepunerea la AFP pt 2009 ar fi venit... amenda. Cel putin, aceasta ar fi... "comportamentul" celor de la fisc.
Pentru ca n-am platit forfetarul (pentru ca nu vreau sa dau statului ce nu i se cuvine)am primit N somatii... Deci as fi primit si pentru bilant. Sper... :)
Cristina Vasile a scris:

Buna seara!

O firma cu cifra de afaceri de 120.000 lei a depus bilantul pe anul 2009 la ONRC. Trebuia si la Administratia Finantelor Publice?

Bilanţul la 31/12/2009 trebuia depus numai la Oficiul Registrului Comerţului; cei de la fisc au preluat datele de acolo.
Multumesc! M-am linistit!:)

Un weekend cat mai racoros, va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)
Neplata impozit minim (forfetar) 2009-2010 ContSters127791 ContSters127791 firma nu a avut activitate de la infiintare si consider ca acest impozit este un furt pt toti, si nu l-am platit deloc, nu am primit nici o somatie de la Fisc ... (vezi toată discuția)
Problema firma vlad.simion vlad.simion Buna seara, in aprilie 2009 am infiintat o firma, microintreprindere, cu 3% impozit pe profit (mare greseala intrucat nu am angajat nici un om pana acum si ... (vezi toată discuția)