avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1850 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plati administrator
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plati administrator

Ce suma pot sa platesc cash la administrator pe zi?
Cel mai recent răspuns: cory768 , utilizator 13:42, 2 Iunie 2010
depinde care este destinatia acestor sume:
- dividende (in caz ca este si asociat/actionar)
- salariu/indemnizatie de administrator
- avansuri spre decontare/ deconturi de cheltuieli
in primele 2 cazuri nu aveti limita de suma.
in cazul al 3-lea se tine cont de faptul ca o firma poate efectua intr-o zi plati catre furnizori in suma de maxim 10.000 lei, dar nu mai mult de 5.000 lei catre o singura firma. avansurile spre decontare au regimul platilor catre furnizori, adica se considera ca administratorul va justifica folosirea banilor prin plati catre diversi furnizori. trebuie atentie si la termenul de justificare a banilor, cu atat mai mult cu cat e vorba de administrator si nu salariat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafonul de plati cand se deconteaza combustibilul cnai cnai Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu urmatoarea problema? O societate are aprox. 200 de soferi carora li se acorda avansuri spre decontare pt. combustibil. ... (vezi toată discuția)
Bonuri motorina cash jonny_6 jonny_6 Buna ziua!Imi puteti spune daca la o firma de transport marfuri se pot atasa la deconturile de deplasare bonuri de alimentare motorina achitate cu numerar care ... (vezi toată discuția)
Pot incasa mai multe chitante la aceeasi factura? analici analici Buna seara Doresc sa emit o factura in valoare de 50 000 lei pot incasa de la client cate o chitanta in valoare de 5000 pana la achitarea facturii sau ... (vezi toată discuția)