avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dezumflarea anvelopelor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dezumflarea anvelopelor

aseara patronul unei bodegi din fata blocului meu mia desumflat toate anvelopele de la masin mea parcata pe parte bodegi lui am chemat potitia au venit si cu cei de la laboratorul criminalistic si miau spus ca nu au ce sai faca ca sunt doar desumflate nu taiate si nu poate sai dea nici macar amenda - mentionez ca : nici io si nici el nu avem un act doveditor pentru acel loc de parcare ba chiar sia recunoscut si vina iar capacele de la roti lea dat politistului sa mi le dea mie #-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Marios , utilizator 11:04, 2 Iunie 2010
Desumflarea anvelopei nu poate fi incadrata la "distrugere".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu piroscaemil piroscaemil In data de 23 mai 2020 am parcat masina pe un loc de parcare din orasul Sinaia,lasand in parbriz un bilet cu numarul meu de telefon in caz de nevoie..Locurile ... (vezi toată discuția)
Distrugere? elba2406 elba2406 Buna ziua, Am urmatoarea problema: nu de mult am achizitionat un apartament dar nu si loc de parcare. De-atunci, desi parcarea este mai mult goala, chiar ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? interesant artur8411 artur8411 buna seara azi am fost chemat la polititie in audienta de invinuit cu problema: sant acuzat cu inselatiune, abuz de incredere, si distrugere. dar nam ... (vezi toată discuția)