avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor asistent sef
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor asistent sef

Buna ziua! Am si eu o nelamurire si e fffffff urgent...avem 2 sectii in spital dar numai una are sef de sectie. Respectiva a iesit la pensie si am facut decizie pt preluarea atributiilor pana la ocuparea functiei prin concurs de catre o alta asistenta. Cum pot sa motivez legal acordarea unui spor sau a unei indemnizatii de conducere? VARIANTE:
1) Ordin 119/2010 (anexa nr. 11) - parerea mea este ca ordinul intra in vig la 01.01.2011;
2) unele spitale s-au bazat pe Ordinul 1487/2005 dar acesta este abrogat chiar de cel de mai sus;
3) doamna pensionata era trecuta in statul de functii cu 7% indemnizatie de conducere...trec tot la fel, specificand ca intra in sal de baza conf. art. 5 (5) din O.U.G. nr. 1/2010?
Rog un raspuns cat mai rapid...Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ajutor ! spor vechime personal contractual monicalirca monicalirca Consultand legislatia in vigoare cu privire la drepturile salariale am ajuns sa ma lovesc de o mare problema. Astfel ma aflu in imposibilitatea de a motiva o ... (vezi toată discuția)
Salarii contractuali Petro38 Petro38 am urmatoarea situatie: o institutie a facut corectii la salarii, in luna dec 2017, pt perioada iunie - dec 2017, calculand astfel: inainte de corectie, spre ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor militare spinean spinean Buna ziua! Va multumesc,domnisoara Gabriela Pintea pentru raspunsurile promte si la obiect. As vrea sa va mai intreb daca prevederile Ordonantei de Guvern735 ... (vezi toată discuția)