avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice punct de vedere CNSC
Discuție deschisă în Achiziţii publice

punct de vedere CNSC

Buna ziua! Cum faca sa anulez o procedura cerere de oferta carne porc, deja au trecut 2 luni de la publicare anunt si sunt la a 3 a contestatie la cnsc si mai dureaza inca cel putin o luna. eu nu imi mai pot respecta cantitatile cerute initial ca o sa treaca cel putin 3 luni de la publicare pana la semnarea contractului. trebuie sa fac punctul de vedere catre cnsc si as vrea sa cer anularea "licitatiei". Va multumesc.
Doamna Manea,
Din tot ce ati scris mai sus nu se poate intelege mai nimic (dpv legal). Ne intrebati cum sa faceti un punct de vedere la ... ce? La cea de-a treia contestatie pe care ati inregistrat-o? Daca e punct de vedere inseamna ca aveti deja un petit (al dumneavoastra?) si sunteti tinuta de acel petit (in cea de-a cata contestatie?).
Imi cer scuze insa mi se pare ca tratati superficial aceasta problema si solutia (solutiile?) CNSC va (vor) fi pe masura.
Daca vreti cat de cat un sfat, scrieti mai pe larg sa inteleg despre ce e vorba.

In raspunsul dvs.catre CNSC referitor la ultima contestatie depusa este bine sa prezentati optiunea prin care doriti anularea procedurii motivata corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de atribuire contestata Jurist TM Jurist TM Urmeaza sa participam la o licitatie la care s-a contestat caietul de sarcini, solicitandu-se excluderea unor conditii de participare considerate de un ... (vezi toată discuția)
Termene comunicare decizii donigao donigao Buna seara M-am confruntat azi cu o pb care mi-a stricat toata ziua.... Am participat in luna decembrie la o procedura de cerere de oferte cu faza finala ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica huminiuc huminiuc Buna ziua, Am participat la o licitatie avand ca si criteriu de adjudecare oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic;initial rezultatul ... (vezi toată discuția)