avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda contraventionala si impozit
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda contraventionala si impozit

buna ziua!
as vrea sa stiu daca eu am o amenda,sa zicem la ratb,si mama mea merge la primarie sa achite impozitul pe casa,cei de acolo au drepul sa-i ceara si partea mea de amenda,desi casa nu e pe numele meu?
exista vre-un articol din lege pentru asta sau este un abuz al personalului primariei?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 20:11, 2 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
klausro79 a scris:

buna ziua!
as vrea sa stiu daca eu am o amenda,sa zicem la ratb,si mama mea merge la primarie sa achite impozitul pe casa,cei de acolo au drepul sa-i ceara si partea mea de amenda,desi casa nu e pe numele meu?
exista vre-un articol din lege pentru asta sau este un abuz al personalului primariei?

va multumesc!

din fericire nu va fi obligata mama Dmv sa plateasca amenda care este pe numele Dmv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi contraventionale impuse la impozit stefany stefany Buna ziua domnilor/doamnelor. Am si eu o \"mica\" problema:sorry:. Stiu ca in decursul anilor trecuti am adunat ceva amenzi ratb si de la rutiera, iar de ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb klausro79 klausro79 buna ziua! am primit o amenda de la ratb acum 3-4 ani si nu am reusit sa o platesc. cand mama mea a mers la primarie sa plateasca impozit i s-a oprit o suma ... (vezi toată discuția)
Amenda impusa altei persoane ancaacna ancaacna Este posibil ca o amenda contraventionala (mers fara bilet RATB) sa fie impusa la plata altei persoane decat celei care a comis ... (vezi toată discuția)