Buna ziua
Sunt in litigiu cu angajatorul pt.recalcularea salariului, eu fiind reclamantul. Am avut primul termen astazi. Pana ieri angajatorul nu depusese intampinare la dosar. Nu am reusit sa fiu prezenta in sala dar am aflat ca s-a dat un alt termen in data de 07 iulie a.c. motivul fiind ca trebuie comunicata intampinarea reclamantului, adica mie. Nu inteleg ceva: daca ieri intampinarea nu era depusa inca la dosar, este posibil ca judecatorul sa o fi primit in aceasta dimineata, pana la ora 9,00 cand a avul loc sedinta, sau este posibil sa nu o fi primit deloc si ia partea angajatorului? In Cod Proc.Civila scrie clar ca paratul are obligatia sa depuna intampinare cu 5 zile inainte de termen, sub sanctiunea legii. Intrebarea este> eu pot face o cerere sau altceva, pana la urmatorul termen , prin care sa solicit sanctionarea angajatorului pt.nedepunerea intampinarii in intervalul cerut de lege? Sau ce altceva pot face pana imi comunica intampinarea? Va multumesc !
pina la urmatorul termen sorocit de instanta intrati in posesia intimpinarii, luati la cunostinta de continut si formulati eventualul raspuns. enumerati probele pe care le considerati utile, necesare si pertinente in sustinerea cauzei dv.
Art 118 CPC prevede ca intampinarea este obligatorie, afara de cazurile in care legea prevede in mod expres altfel.
In cazul in care paratul nu este reprezentat sau asistat de avocat, presedintele ii va pune in vedere, la prima zi de infatisare, sa arate exceptiile, dovezile si toate mijloacele sale de aparare despre care se va face vorbire in incheierea de sedinta; instanta va acorda, la cerere, un termen pentru pregatirea apararii si depunerea intampinarii.
Nedepunerii întâmpinării are drept consecinta decăderea pârâtului din dreptul de a mai invoca anumite împrejurări de fapt şi de drept în sprijinul apărării sale.
Invocati art.138 CPC daca la urmatorul termen nu depune intampinarea.
Dnei.Av.Florea
Paratul angajator a depus intampinarea, asta am aflat prin cineva care lucreaza la instanta. Nedumerirea mea rezida din faptul ca a depus-o prea tarziu, si nu inainte cu 5 zile de primul termen, adica astazi. Angajatorul poate fi sanctionat? asta ma intereseaza, fiindca isi bate joc de mine. Urmatorul termen acordat de judecator este 7.07.2010, adica o luna si o saptamana doar pt ca instanta sa imi comunice intampinarea .... Este o aberatie. Litigiile de munca nu se judecau la urgenta? Mai pierd cel putin o luna ....Paratul angajator nu cred ca s-a prezentat in instanta astazi, este din alta localitate. Credeti ca ar trebui sa merg si sa studiez dosarul? Multumesc
Practica instantelor este de a accepta depunerea intampinarii si la primul termen de judecata. Mergeti la arhiva instantei cu buletinul si studiati dosarul. In privinta termenului, daca ati fi fost prezenta in sala puteati cere instantei un termen mai scurt pentru a lua la cunostinta de intampinarea depusa.