avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conditii acordare credit prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conditii acordare credit prima casa

Buna ziua,

Am dosarul depus si aprobat din punct de vedere financiar la o banca, pentru achizitionarea unui credit prima casa. Am gasit o casa la rosu (fara gemuri si usi, cu put forat, fara racordare la energie electrica, apa, gaze, canalizare sau fosa septica) cu cadastru si intabulare. Poate cineva sa-mi spuna daca imi va fi aprobat creditul? Cei de la banca solicita racordarea la energie electrica, apa, canalizare si cadastru cu intabulare #-o.

Multumesc anticipat pt. un raspuns rapid!
Cel mai recent răspuns: alina_cj , utilizator 15:32, 8 Iunie 2010
este necesar ca locuinta sa fie confort 2....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditionare autorizatie de constructie Sebilica73 Sebilica73 Buna ziua, pt obtinerea autorizatiei de constructie locuinta unifamiliala pot fi conditionat de racordarea locuintei la apa/canal, chiar daca eu nu doresc ... (vezi toată discuția)
Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)
Casa la cheie ce inseamna termenul de "casa la cheie", va rog? ... divergentu divergentu Casa la cheie Ce inseamna termenul de \"casa la cheie\", va rog? Am incheiat un contract cu un constructor pentru casa la cheie. Am achizitionat terenul si ... (vezi toată discuția)