avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare .
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare .

Buna ziua,

Care este termenul legal in care societatea este obligata sa dea un raspuns la o notificare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 2 Iunie 2010
nu exista o reglementare speciala desi in practica se aplica cel privind autoritatile - 30 de zile.
Nu exista un astfel de termen...asa cum s-a precizat mai sus, termenul de 30 de zile priveste doar autoritatile publice!

avocat Radu Stan
depinde de notificare...daca e facuta prin executor jud, acest aprevede termenul .in gen 10 zile...la fal si prin avocat. ...
La ce se refera notificarea?
Daca este vorba de notificarea angajatorului privind incetarea CIM in perioada de preaviz, termenul nu poate fi mai mare de 5 zile, termen necesar inregistrarii deciziei la ITM.
av.antoanelageaman a scris:
daca e facuta prin executor jud, acest aprevede termenul .in gen 10 zile...la fal si prin avocat. ...

Nu exista niciun termen special pentru notificarile prin avocat sau executor.

Alte discuții în legătură

Raspuns la reclamatie dumitruufo dumitruufo Cum pot sa actionez daca o institutie (ARR) nu-mi raspunde la o reclamatie in termenul legal? (vezi toată discuția)
Plangere la sectia de contencios administrativ shoni17 shoni17 Buna ziua, Va rog sa descrieti procedura de inaintare a unei plangeri la sectia de contencios administrativ in legatura cu refuzul tacit de a raspunde la o ... (vezi toată discuția)
Raspuns sesizare catre primarie Suntag Suntag Cum pot obtine un raspuns de la primaria locala? Am inaintat mai multe sesizari in ultimul an si nu am primit niciun raspuns oficial (scris) Sunt obligati ... (vezi toată discuția)