avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... la vama cu masina - acte necesare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

la vama cu masina - acte necesare

va sunt foarte recunoscator daca imi puteti spune, ce acte imi trebuie sa pot iesi din tara cu masina tatalui meu? El este proprietarul, are toate actele la zi si masina este din 2007an, inmatriculata de la 0 /km in romania , deci este primul proprietar si vreu sa merg pana in Germania..... va multumesc:sorry:
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 23:01, 4 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu auto ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am urmatoarele intrebai: 1. As dori sa plec din tara cu o masina care nu imi apartine. Destinatia ar fi Franta. Ruta trece, prin Ungaria, Austria, ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat, cine plateste impozitul ? lukducu lukducu As vrea sa stiu ce e contractul de comodat,ce efecte are si cine va plati impozitul pe cladirea comodata.Va multumesc.#-o (vezi toată discuția)
Poate comodatarul sa inchirieze bunul dat in folosinta? sandrada sandrada Buna, Situatia se prezinta astfel: Societatea comerciala X a incheiat un contract de comodat pentru niste masini cu mai multe persoane fizice. Ma ... (vezi toată discuția)