avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rezultat inventar cu lipsa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rezultat inventar cu lipsa

Daca s-a facut inventar in magazinul,in care lucrez,de unde pot afla,daca a iesit totul ok?Cum pot verifica acest lucru?Patroana are dreptul de a face inventar fara angajati?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 18:59, 2 Iunie 2010
Inventarul se face de o comisie de inventariere, care semneaza la sfarsit un PV.
Solicitati contabilei (care sigur a fost membru in comisie) sa va spuna rezultatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A fost legalala desfasurarea inventarului? Manu C. Manu C. Sora mea a lucrat ca gestionar -vanzator la un magazin de textile si cosmetice.Pe la mijlocul lui octombrie a avut loc un mic incendiu in magazin de la un ... (vezi toată discuția)
Gestiune Daniel Valentin Daniel Valentin Bună ziua! In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune dorina carmen dorina carmen lucrez la un magazin mixt si la penultimul inventara iesit olipsa de 60.000.000 mil. patroana a decis sa ne ia cate doua mil. in fiecare luna pana se ... (vezi toată discuția)