mai multe persoane majoritatea neamuri au acuzat pe sotul meu ca a dat cu toporul in cap unui baiat,stiind de fapt ca ei spun numai minciuni fapt ce reiese si din declaratiile de la dosar,deoarece pe baza acestor declaratii mincinoase sotul meu este arestat preventiv de 3luni si adevaratul vinovat nu vrea sa-si recunoasca fapta
marturiile respective nu sunt suficiente daca probati pre-existenta unei stari de dusmanie intre sotul dvs si respectivii martori. Este bine ca avocatul dvs sa informeze procurorul si chiar instanta care judecata prelungirea starii de arest preventiv despre acest lucru.
sunteti sigura ca nu mai exista si alte probe materiale in afara acelor marturii?
Daca cele relatate de dvs,sunt sustinute de probe,avocatul inculpatului(sotului) trebuie sa formuleze plangere penala pentru marturie mincinoasa impotriva respectivelor persoane.
Totusi,banuiesc ca declaratiile de martori se coroboreaza si cu alte probatorii administrate in cauza
nu mai sunt alte probe sunt sigura doar ca sotul meu dupa scandalul ce a avut loc a plecat din tara la vreo cateva zile si acum il acuza procurorul ca s-a sustras cercetarilor penale toporul cu care a fost lovita victima nici nu a fost gasit adevaratul vinovat a plecat cu el