avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... de ce nu sunt depistati martorii mincinosi chiar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

de ce nu sunt depistati martorii mincinosi chiar atunci cand depun marturie?

De ce nu sunt depistati martorii mincinosi chiar atunci la procese dupa ce au depus marturie? Oare de ce se numesc avocati, judecatori si procurori, daca nu sunt in stare sa faca deosebirea intre un martor cinstit si unul mincinos? De ce martorii mincinosi nu sunt intrebati la procese si pusi sa raspunda la intrebare cu mana pe Biblie cati bani au primit, primesc sau ce au primit cadou pentru a minti? De ce nu se iau la verificat toate dosarele din penitenciare si sa fie rechemati martorii mincinosi si sa fie chiar ei arestati pentru minciuna si pentru declararea lucrurilor mincinoase si pentru ca oamenii nevinovati din puscarii sa fie eliberati. Printre cei vinovati sunt si cei nevinovati. De ce adevarata dreptate se vinde pe bani si de ce mai aveti balanta pusa in tribunale , cand dvs. credeti martorii mincinosi, dovezile false, inscenarile, minciunile, etc. Oare dormiti linistiti noaptea , petreceti linistiti impreuna cu familiile dvs., stiind ca ati arestat oameni nevinovati pe baza minciunilor, a dovezilor false, a marturiilor mincinoase si a minciunilor si inscenarilor? Felicitari tuturor lucratorilor din tribunale si mai ales a profesorilor care predau in Facultatile de Drept din Romania ca ii invata pe viitorii avocati, judecatori si procurori sa minta si sa nu faca dreptate.
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 13:35, 15 Martie 2012
Daca cunoasteti un caz concret si considerati ca s-a savarsit infractiunea de marturie mincinoasa, puteti formula o plangere penala in acest sens
Va asigur ca la facultate profesorii nu isi invata studentii sa minta. Justitiabilii nu au puteri paranormale sa depisteze orice minciuna spusa, iar daca aceasta este lipsita de relevanta nu se poate pune in miscare actiunea penala pt infractiunea de marturie mincinoasa.
Daca aveti cunostinta de savarsirea unei infractiuni aveti dreptul de a face plangere penala.
Nu e prea politicos din partea dvs sa cereti sfaturi avocatilor dupa ce ii denigrati in mesaj.
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2012
ContSters178374, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie santaj fcsteaua fcsteaua sunt acuzat de santaj pe nedrept. cum fac sa cer detectorul de minciuni? (vezi toată discuția)
Minciuna in caz de complicitate. marturie mincinoasa sau favorizarea infractorului ? xuser xuser Speta: X,Y,Z, sparg geamul la o masina, si se urca cu picioarele peste ea. Proprietarul suna la 112, cei 3 fug. Politia il prinde doar pe X. Acesta declara ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza sa dau de marturie mincinoasa? valentina burnei valentina burnei mai multe persoane majoritatea neamuri au acuzat pe sotul meu ca a dat cu toporul in cap unui baiat,stiind de fapt ca ei spun numai minciuni fapt ce reiese si ... (vezi toată discuția)